• index
  • banner1
  • index2
  • banner2
LEILI MOTOR 5 kauntungan
  • Brand <br> pengaruh

    Brand
    pengaruh

    20-taun Lowongan Motor Industry Global High Quality Pelanggan National Enterprise Hi-tech
  • riset khusus lan kemampuan pembangunan

    riset khusus lan kemampuan pembangunan

    R&D Equipment and Team 500+ Authorized Patents Mechatronics Project Design
  • Manajemen Manufaktur Intelligent

    Manajemen Manufaktur Intelligent

    Sistem internasional Standard Management Flexible & otomatis Produksi Indhustrialisasi & Informatization Project
  • Siji-mandeg <br> layanan

    Siji-mandeg
    layanan

    Global Aftersales Sales Service Service Special ing Management Project Comprehensive TQC
  • Inovasi lan pembangunan

    Inovasi lan pembangunan

    Annual Output: 200 Million Annual Sales: 2 billion RMB Annual Growth Rate: 25%
LEILI Partners
News
About

Jiangsu Leili punika kondhang supplier mikro-motor karo kemampuan R & D lan Pabrik. Leili motor spesialisasi ing mlaku Motors, disapu resik lan brushless DC Motors, Motors salaras lan macem-macem jinis mikro-Pumps; Kejabi, bagean modul tliti, nyopir desain kontrol lan mikro-motor solusi uga kasedhiya ing Leili motor.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!