• index
  • banner1
  • index2
  • banner2
LEILI MOTOR 5 kauntungan
  • Brand <br> pengaruh

    Brand
    pengaruh

    20-taun Lowongan Motor Industry Global High Quality Pelanggan National Enterprise Hi-tech
  • riset khusus lan kemampuan pembangunan

    riset khusus lan kemampuan pembangunan

    R&D Equipment and Team 500+ Authorized Patents Mechatronics Project Design
  • Manajemen Manufaktur Intelligent

    Manajemen Manufaktur Intelligent

    Sistem internasional Standard Management Flexible & otomatis Produksi Indhustrialisasi & Informatization Project
  • Siji-mandeg <br> layanan

    Siji-mandeg
    layanan

    Global Aftersales Sales Service Service Special ing Management Project Comprehensive TQC
  • Inovasi lan pembangunan

    Inovasi lan pembangunan

    Annual Output: 200 Million Annual Sales: 2 billion RMB Annual Growth Rate: 25%
LEILI Partners
News
  • Nambah dikarepake ing Automobile Digunakna Moto ...

    Kanthi asil dandan saka standar urip, liyane lan liyane kulawargané njaluk mobil pribadi kendaraan minangka dina ,. Cocog kendaraan motor marketis devel ...
  • China Auto Market

    Njupuk Buick contone, iku account dawa gadhah ing AS karo pembalap sing duwe titik alus kanggo khusus. Nanging, iku salah siji saka paling monjo ...
  • Leili Motor Pamèran ing Internat 24 ...

    Leili Motor Pamèran Ing 24 Pameran International Kanggo Pendingin, AC, AC Ventilation Lan Frozen Food Processing, Pac ...
About

Jiangsu Leili punika kondhang supplier mikro-motor karo kemampuan R & D lan Pabrik. Leili motor spesialisasi ing mlaku Motors, disapu resik lan brushless DC Motors, Motors salaras lan macem-macem jinis mikro-Pumps; Kejabi, bagean modul tliti, nyopir desain kontrol lan mikro-motor solusi uga kasedhiya ing Leili motor.

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!