• index
 • banner1
 • index2
 • banner2
LEILI MOTOR 5 ADVANTAGE
 • Бренд Бизнис влијание

  бренд
  влијание

  20-годишно искуство во автомобилската индустрија Клиенти Глобална Висококвалитетен Националниот Hi-tech компании
 • Специјални истражување и развој на способности

  Специјални истражување и развој на способности

  R&D Equipment and Team 500+ Authorized Patents Mechatronics Project Design
 • Интелигентен менаџмент на производство

  Интелигентен менаџмент на производство

  Систем за меѓународниот стандард за управување со флексибилни и автоматско производство на индустријализација и Informatization проектот
 • Едношалтерски Бизнис услуги

  Еден-стоп
  сервис

  Глобалната продажба овластениот сервис посебна служба за управување со проекти Сеопфатна TQC
 • Иновации и развој

  Иновации и развој

  Annual Output: 200 Million Annual Sales: 2 billion RMB Annual Growth Rate: 25%
LEILI Партнери
European and American Partners-1
Asia-Pacific Partners-1
China Mainland Partners-1
Вести
за

Jiangsu Leili е добро познати микро-моторни снабдувачот со способноста на R & D и производството. Leili мотор специјализира во повлекува Моторс, бранеа и brushless DC мотори, синхрони мотори и различни видови на микро-пумпи; покрај тоа, прецизност модул делови, возење контрола дизајн и микро-моторни решенија се исто така достапни во Leili мотор.

За информации во врска со нашите производи и ценовникот, Ве молиме да го напуштите вашиот e-mail на нас и ние ќе бидеме во контакт во рок од 24 часа.
WhatsApp Онлајн Chat!