• index
  • banner1
  • index2
  • banner2
LEILI motor 5 Kauntungan
  • Brand <br> pangaruh

    brand
    pangaruh

    20 taun Garapan dina Motor Industri Global High Quality Konsumén Nasional perusahaan Baraya tech
  • panalungtikan husus jeung kamampuhna ngembangkeun

    panalungtikan husus jeung kamampuhna ngembangkeun

    R&D Equipment and Team 500+ Authorized Patents Mechatronics Project Design
  • manajemén manufaktur calakan

    manajemén manufaktur calakan

    System internasional Standar Manajemén fléksibel & otomatis Produksi industrialisasi & Informatization Project
  • Hiji-eureun <br> jasa

    Hiji-eureun
    jasa

    Global Aftersales Penjualan Service Service Husus dina Manajemén Project komprehensif TQC
  • Inovasi sarta ngembangkeun

    Inovasi sarta ngembangkeun

    Annual Output: 200 Million Annual Sales: 2 billion RMB Annual Growth Rate: 25%
LEILI Mitra
wartos
kira-kira

Jiangsu Leili mangrupakeun well-dipikawanoh supplier mikro-motor kalayan kamampuh R & D jeung pabrik. Leili motor specializes di stepping motor, brushed na brushless DC motor, motor sinkron jeung rupa béda mikro-numput; sagigireun, patempatan modul precision, nyetir design kontrol jeung mikro-motor solusi oge sadia di Leili motor.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!